Ainekset 1:lle annosta

1
dl
luumumarmeladia tai -hilloa
1
dl
luumu- tai omenamehua
Päälle:
1
tuore luumu lohkoina

Ohje

  1. Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota hetken. Voit myös valmistaa tuorepuuron edellisenä iltana ja antaa turvota yön yli jääkaapissa.
  2. Jos tuorepuuro on aamulla liian paksua, lisää joukkoon vähän mehua. Mikäli luumuvalmisteissa ei ole sokeria, lisää sitä tai hunajaa, niin että saat sopivan makeuden. Pilko pinnalle luumu ennen syömistä.
  3. Nauti maidon kanssa tai juo muuta nestettä, koska annoksessa on runsaasti kuitua.

VINKKI: Voit tehdä saman myös tyrni-, lakka- tai omenahillosta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.