Tämä tryffelimakaronilaatikko vie klassisen makaronilaatikon uudelle tasolle. Myllyn Paras Makaronit yhdistyvät kermaiseen kastikkeeseen, joka valmistetaan voista, vehnäjauhoista, maidosta ja kermasta. Tryffelitahna tuo annokseen ainutlaatuisen syvyyden, ja rapea korppujauho-kuorrutus viimeistelee makuelämyksen.

Paista uunissa kauniin ruskeaksi ja nauti persiljalla ja parmesanilla viimeistellystä herkusta!

Ainekset 4 annosta

1
rkl
voita
1
rkl
vehnäjauhoja
3
dl
maitoa
2
dl
kermaa
2
tl
tryffelitahnaa
2
dl
parmesanraastetta
3
rkl
korppujauhoja
1
tl
hienonnettua lehtipersiljaa

Ohje

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen ja voitele uunivuoka tai valurautapannu voilla tai rypsiöljyllä.
  2. Keitä makaronit kypsäksi paketin ohjeiden mukaan kunnolla suolatussa vedessä.
  3. Makaronien kypsyessä valmista kastike. Sulata voi kattilassa. Kun voi on sulaa vispaa sekaan vehnäjauho. Kypsennä muutama minuutti koko ajan hämmentäen.
  4. Lisää sitten ensin kerma ja sitten maito. Keitä muutama minuutti jotta jauhot kypsyvät.
  5. Kun kastike alkaa paksuuntumaan nosta pois liedeltä ja lisää parmesan. Jätä muutama ruokalusikallinen kuorrutusta varten. Lisää tryffelitahna ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Kaada makaronit kattilaan ja sekoita. Kaada seos uunivuokaan. Ripottele päälle persiljasilppu, parmesan ja korppujauhot. Paista noin 20 minuuttia tai kunnes päällinen on kauniin ruskeaa ja rapeaa
Resepti:
Pipsa Hurmerinta, @pipsahurmerinta

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.