Tämä tacomakaronilaatikko tuo meksikolaisen twistin klassiseen makaronilaatikkoon. Reseptissä yhdistyvät Myllyn Paras Makaronit, maukas soijarouhe ja tacomausteseos jotka luovat herkullisen ja mausteisen kasvisversion klassisesta arkiruoasta. Herne-maissi-paprikasekoitus ja paseerattu tomaatti tuovat raikkautta, ja kaurakerma pehmentää mausteiden potkua. Vuustoraaste viimeistelee annoksen tuoden pinnalle ihanan rapeuden. 

Lihaton tacomakaronilaatikko on helppo valmistaa ja tarjoaa täyteläisen ja mausteisen makuelämyksen!

Ainekset 4-6 annosta

öljyä vuoan voiteluun
2
dl
soijarouhetta
1
pss
tacomausteseosta (28 g)
200
g
herne-maissi-paprikasekoitus (pakaste)
2
dl
paseerattua tomaattia
2
dl
(chili)kaurakermaa
6
dl
kuumaa vettä
75
g
vuustoraastetta

Ohje

  1. Kaada voideltuun uunivuokaan makaroni, soijarouhe, tacomauste, herne-maissi-paprika, paseerattu tomaatti ja kaurakerma. 
  2. Sekoittele ainekset hyvin keskenään ja lisää vielä kiehuvaa vettä 6 dl. 
  3. Laita vuoka uuniin 220 asteeseen n. 25 minuutiksi. 
  4. Lisää päälle vuustoraaste ja anna olla uunissa vielä n. 5 min / kunnes vuustoraaste on sulanut.
Resepti:
Salla Jokinen, @sallajokin

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.