Tässä kolmen juuston makaronilaatikossa yhdistyvät mehevä jauheliha-tomaattikastike ja kolmen erilaisen juuston täyteläinen maku. Myllyn Paras Makaronit sitovat maut täydellisesti yhteen, kun sulatejuusto, mozzarella ja parmesaani sulavat pehmeäksi ja kermaiseksi kastikkeeksi.
Uunissa kypsennetty kolmen juuston makaronilaatikko saa päälleen rapean kuorrutuksen, joka viimeistellään tuoreella ruohosipulilla. Maista ja ihastu!
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota sipulit pannulla ja lisää jauheliha. Mausta kypsä jauheliha sekä lisää paseerattu tomaatti ja tomaatti pyre.
Yhdistä jauheliha ja makaronit & kaada voideltuun vuokaan. Sekoita munamaito ja sulatejuusto. Kaada juustoinen munamaito vuokaan ja lisää mozzarella raaste sekä parmesaanijuusto.
Kypsennä uunissa 200-asteessa n. 50 min. Voit viimeistellä makaronilaatikon raastamalla vielä parmesaania päälle ja koristella ruohosipulilla.
Kommentteja ja keskustelua