Tässä kolmen juuston makaronilaatikossa yhdistyvät mehevä jauheliha-tomaattikastike ja kolmen erilaisen juuston täyteläinen maku. Myllyn Paras Makaronit sitovat maut täydellisesti yhteen, kun sulatejuusto, mozzarella ja parmesaani sulavat pehmeäksi ja kermaiseksi kastikkeeksi.

Uunissa kypsennetty kolmen juuston makaronilaatikko saa päälleen rapean kuorrutuksen, joka viimeistellään tuoreella ruohosipulilla. Maista ja ihastu! 

Ainekset 4–6 annosta

1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
700
g
jauhelihaa
2
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria
1
tl
paprikajauhetta
1
tl
jauhelihamaustetta
½
tl
valkosipulijauhetta
250
g
paseerattua tomaattia
2
rkl
tomaattipyrettä
5
dl
maitoa
3
kananmunaa
250
g
sulatejuustoa
250
g
mozzarellaa
100
g
parmesaania
Koristeluun
parmesaania
ruohosipulia

Ohje

  1. Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota sipulit pannulla ja lisää jauheliha. Mausta kypsä jauheliha sekä lisää paseerattu tomaatti ja tomaatti pyre.
  2. Yhdistä jauheliha ja makaronit & kaada voideltuun vuokaan. Sekoita munamaito ja sulatejuusto. Kaada juustoinen munamaito vuokaan ja lisää mozzarella raaste sekä parmesaanijuusto.
  3. Kypsennä uunissa 200-asteessa n. 50 min. Voit viimeistellä makaronilaatikon raastamalla vielä parmesaania päälle ja koristella ruohosipulilla.
Resepti:
Mikael Sundberg, @sundbergmikael

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.