Tosi helppo lasagne on arjen pelastaja, joka valmistuu vaivattomasti ja maistuu kaikille! Tässä reseptissä perinteinen jauhelihakastike korvataan tonnikalalla, ja kastikkeen mausteisuus tulee tomaattimurskasta, tomaattipyreestä sekä aromaattisista yrteistä. Myllyn Paras Täysjyvä Lasagnelevyt tekevät ruoasta ruokaisan ja samalla kuitupitoisemman vaihtoehdon.

Kerma tuo lasagneen ihanan täyteläisen maun, ja pieni ripaus juustoraastetta pinnalla viimeistelee kokonaisuuden. Tämä lasagne valmistuu ilman pitkää esivalmistelua, mutta maistuu silti yhtä herkulliselta kuin perinteinen versio. Täydellinen arkiruoka, joka syntyy nopeasti ja helposti!

Ainekset noin 4 annosta

1-2
sipulia
2
prk
tomaattimurskaa
1
prk
tomaattipyreetä
oreganoa
basilikaa
mustapippuria
2
prk
tonnikalaa vedessä
2
prk
Valion Kolmen juuston kermaa
1
dl
maitoa
(1-2
dl
juustoraastetta)

Ohje

  1. Kuullota silputtu sipuli, lisää tomaattimurska ja -pyree ja mausteet. Anna kiehua hetki. Lisää tonnikala ja juustokerma ja maito.
  2. Lado vuokaan kerros kastiketta ja levyjä. Päällimmäiseksi kastiketta ja jos haluat juustoraastetta.
  3. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa. Tonnikalan voi korvata myös jauhelihalla, broilerilla tai kasviksilla.
Resepti:
Anette Palssa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.