Ainekset noin 4:lle annosta

1-2
sipulia
2
prk
tomaattimurskaa
1
prk
tomaattipyreetä
oreganoa
basilikaa
mustapippuria
2
prk
tonnikalaa vedessä
2
prk
Valion Kolmen juuston kermaa
1
dl
maitoa
(1-2
dl
juustoraastetta)

Ohje

  1. Kuullota silputtu sipuli, lisää tomaattimurska ja -pyree ja mausteet. Anna kiehua hetki. Lisää tonnikala ja juustokerma ja maito.
  2. Lado vuokaan kerros kastiketta ja levyjä. Päällimmäiseksi kastiketta ja jos haluat juustoraastetta.
  3. Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Tarjoa salaatin kanssa. Tonnikalan voi korvata myös jauhelihalla, broilerilla tai kasviksilla.
Resepti:
Anette Palssa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.