Tämä tonnikala-makaronisalaatti on todellinen monikäyttöruoka! Myllyn Paras Makaronit tai Tummat Makaronit antavat salaatille täyteläisen pohjan, ja herkullisessa täytteessä yhdistyy tonnikala, herne-maissi-paprika ja raikas omena.

Kermaviilin ja majoneesin yhdistelmä tekee kastikkeesta täyteläisen, ja ripaus currya ja tuoretta tilliä tuovat salaattiin mausteisen ja raikkaan vivahteen. Viimeistele suolalla ja pippurilla, ja nauti kylmänä! 

Ainekset noin 4 annosta

200
g
herne-maissi-paprikaa
1
omena
100
g
tonnikalaa
100
g
kermaviiliä
50
g
majoneesia
1
tl
currya
½
dl
tuoretta tilliä
½
tl
suolaa
½
tl
pippuria

Ohje

  1. Keitä makaroneja suolalla maustetussa vedessä n. 8 min. Valuta siivilän läpi, siirrä kulhoon ja anna hetki jäähtyä.
  2. Keitä herne-maissi-paprika -sekoitusta 2-3 min pakkauksen ohjeen mukaan. Anna hetki jäähtyä.
  3. Kuori omena ja pilko pieniksi kuutioiksi. 
  4. Lisää jäähtyneen makaronin sekaan kaikki muut aineet ja sekoita.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.