Täydellinen täytekakkupohja
![Täytekakkupohjan perusohje](/sites/default/files/images/T%C3%A4ytekakkupohjanperusohje.jpg)
Täydellinen täytekakkupohja on onnistuneen kakun perusta, ja tämä resepti takaa sen, että lopputulos on ilmava ja pehmeä! Myllyn Paras Karkeat Vehnäjauhot ja Myllyn Paras Korppujauhot tekevät taikinasta helppokäyttöisen ja lopputuloksesta tasaisen. Vuoan huolellinen voitelu ja korppujauhotus varmistavat, että kakku irtoaa kauniisti paiston jälkeen.
Valitse paistovuoka huolella – kuparinen, alumiininen tai eloksoitu vuoka antaa parhaan tuloksen. Muista käyttää huoneenlämpöisiä aineksia ja puhtaita välineitä, sillä rasvajäämät voivat estää munavaahdon onnistumisen.
Neljän munan sokerikakkupohjasta tehtävä kakku riittää 10-15 hengelle, vuoan koko 20-24 cm. Kuuden munan kakku 20 hengelle, vuoan koko 24-26 cm.
Täytekakkupohjasta voit leipoa monenlaisia kakkuja, katso esimerkkejä reseptihaustamme tai reseptipankkimme täytekakuista.
Mikäli tarvitset kananmunattoman kakkupohjan ohjeen, se löytyy täältä.
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
In reply to kakku kohosi keskeltä mutta by Anonymous (not verified)
In reply to Kakun lässähtämiseen on by Anonymous (not verified)
In reply to Voiko sokerin korvata by Anonymous (not verified)
In reply to Miten saada kestävä / pysyvä by Anonymous (not verified)
In reply to Miten saada kestävä / pysyvä by Anonymous (not verified)
In reply to Kookoshiutaleet sopivat tosi by Anonymous (not verified)
In reply to Miten saada kestävä / pysyvä by Anonymous (not verified)
In reply to Onnistuu todella hyvin ilman by Anonymous (not verified)