Täydellinen suklaakakku
![Täydellinen suklaakakku](/sites/default/files/2024-12/T%C3%A4ydellinen%20suklaakakku%20reseptikuva.jpg)
Tämä kakku on leivottu käyttäen runsaasti tummaa suklaata. Kakkua tehdessä kannattaa varmistaa, että kaikki aineet ovat huoneenlämpöisiä, sillä näin ne vaahtoutuvat paremmin.
Kakku irtoaa vuoasta, kun se kumotaan lämpimänä parin minuutin kuluttua uunista ottamisesta.
Suklaa-juustotäytteen ja -kuorrutteen levitys onnistuu parhaiten kuumaan veteen kastetulla lastalla.
Ovatko vieraat jo matkalla ja jälkiruoka tai kahvipöydän kruunu puuttuu? Jos haluat tyylikkään ja maukkaan suklaakakun erityisen nopeasti, kannattaa kokeilla ihanaa mutakakkua tai klassista suklaakakkua.
VINKKI: Tarvittaessa lämmitä kuorrutetta muutamien sekuntien ajan mikrossa, niin saat kuorrutteen levittymään nätisti kakun päälle.
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
In reply to Hei! Millä muulla suklaakakun by Anonymous (not verified)