Katso video ohjeen alta, kuinka näitä paistoksia valmistetaan Liv & Learn: Arjan keittiössä -ohjelmassa.

Ainekset 4 annosvuokaa tai 1 uunivuoallinen, noin 4:lle annosta

6
dl
puolukoita, karpaloita tai tyrniä
(n.4
rkl
manteli- tms. likööriä)
150
g
voita sulatettuna
dl
fariinisokeria
1
tl
kanelia
Kinuski-jogurttikastike:
dl
turkkilaista jogurttia
1
dl
kinuskikastiketta
Voitelu:
voita

Ohje

  1. Kaada marjat voideltuihin ja hiutaleilla leivitettyihin annosvuokiin tai laakeaan uunivuokaan, mausta marjat halutessasi liköörillä.

  2. Sulata rasva kattilassa ja sekoita muut aineet siihen. Ripottele muruseos marjojen päälle. Paista 175-asteisen uunin alatasolla 25-30 min.

  3. Valmista kastike helposti sekoittamalla jogurtti ja kinuskikastike tasaiseksi. Tarjoile tattari-marjapaistoksen kanssa.

VINKKI: Paistos onnistuu myös muilla hiutaleilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.