Painele sulanut taikina irtoreunaisen torttuvuoan pohjalle. Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 10-15 min, varo paistamasta liikaa. Anna jäähtyä.
Liota liivatteita kylmässä vedessä 10 min. Kuumenna mangosose kiehuvaksi esim. mikroaaltouunissa lasissa. Puristele liivatteet pois liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi soseeseen.
Lisää seos, suklaarusinat ja muut maustavat ainekset tuorejuustoon. Vatkaa kerma sokerien kanssa vaahdoksi erikseen ja yhdistä siihen varovasti juusto-mangoseos.
Kaada hyytelö torttupohjalle. Hyydytä jääkaapissa. Koristele ennen tarjoilua valkosuklaalastuin ja suklaarusinoin.
VINKKI: Vaihda suklaarusina kuivattuun kevyesti sokeroituun karpaloon, puolukkaan tai mustikkaan. Vaihda tuorejuusto 5 % Fraiche Vanillaan tai 10 % marjarahkaan. Lisää liivatelehtien määrä silloin kuuteen.