Paras mangojuustokakku

Mangojuustokakku on suosittu tarjottava juhlapöydissä ympäri vuoden. Eikä ihme, sillä kakun maku on ihanan raikas ja ulkonäkö upea. Testaa mangojuustokakun reseptiä ja ihastu ikihyviksi!
Painele sulanut taikina irtoreunaisen torttuvuoan pohjalle. Paista 200-asteiseen uunin alimmalla tasolla 10-15 min, varo paistamasta liikaa. Anna jäähtyä.
Liota liivatteita kylmässä vedessä 10 min. Kuumenna ½ dl mangolientä kiehuvaksi esim. mikrouunissa lasissa. Puristele liivatteet liotusvedestään ja sulata ne kuumentamaasi liemeen.
Lisää tuorejuustoon liivateseos, soseutettu mango ja muut maustavat ainekset. Vatkaa kerma vaahdoksi erikseen ja yhdistä siihen varovasti juustomangoseos. Kaada hyytelö torttupohjalle. Hyydytä jääkaapissa.
Liota koristehyytelön liivatteet myös ensin kylmässä vedessä. Puristele liivatteet liotusvedestä ja sulata ne mangososeen kanssa (n. ½ dl) kiehuvaksi esim. mikrossa lasissa. Lisää loppu sose joukkoon. Levitä seos juustotäytteen päälle ja anna juustokakun hyytyä vähintään seuraavaan päivään.
Koristele juustokakku ennen tarjoilua.
VINKKI: Voit tehdä juustokakun myös marjoilla, korvaa mango esimerkiksi vadelma- tai mansikkasoseella. Käytä tällöin punaista mehua mangoliemen tilalla. Mikäli sose on hyvin löysää (itse marjoista ilman hyydykettä tehtyä), lisää ohjeen täytteeseen 2 -3 liivatetta. Koristele marjoilla.
In reply to Miten korvata liivate esim by Anonymous (not verified)
In reply to Minulla on liivatetta by Anonymous (not verified)