Sekoita hiutaleet rahkaan turpoamaan. Soseuta keitetyt porkkanat (juurekset / omenat) tai käytä valmista porkkana- tmv. sosetta. Sekoita soseeseen hiutale-rahkaseos, voisula tai öljy, munat ja suola. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja lisää seos taikinaan nopeasti sekoittaen. Mikäli haluat, lisää taikinaan vielä juustoraastetta.
Jaa taikina muffinssivuokiin, mieluiten silikonisiin. Ripottele pinnalle halutessasi hiutaleita ja / tai juustoraastetta. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Tarjoile sellaisenaan, sipaise päälle tuorejuustoa tai halkaise ja tee täytettyjä sämpylöitä.
In reply to (Ei aihetta) by Anonyymi (not verified)
Myllyn Paras Tattarijauhot ja Kaura-tattarihiutaleet saattavat sisältää pieniä määriä gluteenia, sille tuotteet valmistetaan samoilla tuotantolinjoilla kuin gluteenia sisältävät tuotteet. Gluteenittoman version reseptistä voi valmistaa käyttämällä gluteenittomia tattarijauhoja ja hiutaleita.