Katso video ohjeen alta, kuinka tämä raikas salaatti valmistetaan.

Ainekset 4:lle annosta

6-8
kpl
vihreän parsan vartta
200
g
vähärasvaista feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
1-2
kevätsipulia varsineen renkaina
1
retiisinippu
1
rucolanippu tai keväistä salaattia tai punamangoldin lehtiä
n.200
g
minitomaatteja halkaistuina kukiksi
Salaatinkastike:
2
rkl
avokado-tai rypsiöljyä
½
dl
hunajaviinietikkaa
½
tl
mustapippuria
½
tl
yrttisuolaa

Ohje

  1. Keitä pasta ja kuoritut pilkotut parsat kattilassa kiehuvassa vedessä 6 min, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
  2. Suikaloi/pilko muut ainekset. Valmista salaatinkastike sekoittamalla aineet.
  3. Laita salaatin aineksia kauniisti annoskulhoihin tai yhteen isoon kulhoon, esim. kerroksittain. Kaada kastike joukkoon. Koristele esimerkiksi käyttämilläsi raaka-aineilla. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.