vähärasvaista feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
1-2
kevätsipulia varsineen renkaina
1
retiisinippu
1
rucolanippu tai keväistä salaattia tai punamangoldin lehtiä
n.200
g
minitomaatteja halkaistuina kukiksi
Salaatinkastike:
2
rkl
avokado-tai rypsiöljyä
½
dl
hunajaviinietikkaa
½
tl
mustapippuria
½
tl
yrttisuolaa
Ohje
Keitä pasta ja kuoritut pilkotut parsat kattilassa kiehuvassa vedessä 6 min, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
Suikaloi/pilko muut ainekset. Valmista salaatinkastike sekoittamalla aineet.
Laita salaatin aineksia kauniisti annoskulhoihin tai yhteen isoon kulhoon, esim. kerroksittain. Kaada kastike joukkoon. Koristele esimerkiksi käyttämilläsi raaka-aineilla. Anna makujen vetäytyä jääkaapissa mieluiten ainakin tunnin.
Kommentteja ja keskustelua