Haettu sivustolta 22.11.2024 Pasta-persimonisalaatti Pasta-persimonisalaatti Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 15 min kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Persimoni tuo ruokaan makeutta ja kaunista väriä. Granaattiomenan siemenet ovat piste i:n päälle tässä salaatissa. Ainekset 4:lle ruokaisaksi salaatiksi tai useammalle lisäkkeeksi annosta 3 dl Myllyn Paras Täysjyvä Fusilli Makaronia 200 g rapeaa keräsalaattia 100 g salaattipinaattia 4 persimonia 200 g feta-juustoa 1-2 granaattiomenan siemenet 1 dl saksanpähkinöitä 100 g parmesaania lastuina Kastike: ½ dl avokado- tai sitrusöljyä ½ dl limemehua 1 tl mustapippuria myllystä 1 tl wasabia tai piparjuuritahnaa 2 tl juoksevaa hunajaa Ohje Keitä pasta "al dente", 7 minuuttia. Valuta ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä. Kokoa salaatin aineet kauniisti laakeaan tarjoilukulhoon, ensin salaatit ja sen jälkeen pasta ja muut aineet kauniisti lohkottuina. Voit tehdä myös annossalaatit tarjoilulautasille tai annoskulhoihin. Valmista kastike sekoittamalla sen ainekset hyvin. Pirskottele kastike salaatin päälle. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Jasmiini Riisisalaatti Kuva Lämmin pastasalaatti Salaatit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua