Persimoni tuo ruokaan makeutta ja kaunista väriä.

Granaattiomenan siemenet ovat piste i:n päälle tässä salaatissa.

Ainekset 4:lle ruokaisaksi salaatiksi tai useammalle lisäkkeeksi annosta

200
g
rapeaa keräsalaattia
100
g
salaattipinaattia
4
persimonia
200
g
feta-juustoa
1-2
granaattiomenan siemenet
1
dl
saksanpähkinöitä
100
g
parmesaania lastuina
Kastike:
½
dl
avokado- tai sitrusöljyä
½
dl
limemehua
1
tl
mustapippuria myllystä
1
tl
wasabia tai piparjuuritahnaa
2
tl
juoksevaa hunajaa

Ohje

  1. Keitä pasta "al dente", 7 minuuttia. Valuta ja huuhtele nopeasti kylmällä vedellä.

  2. Kokoa salaatin aineet kauniisti laakeaan tarjoilukulhoon, ensin salaatit ja sen jälkeen pasta ja muut aineet kauniisti lohkottuina.

  3. Voit tehdä myös annossalaatit tarjoilulautasille tai annoskulhoihin. 

  4. Valmista kastike sekoittamalla sen ainekset hyvin. Pirskottele kastike salaatin päälle. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.