Ainekset annosta

1
annos (3 dl nestettä) itse tehtyä Myllyn Paras Pullataikinaa
Täyteideat:
rasva+kaneli+fariinisokeri
1
tlk
vaniljarahkaa
100
g
tummaa suklaarouhetta
Voiteluun:
munaa
Pinnalle:
raesokeria
mantelilastuja

Ohje

  1. Valmista ensin 3 dl nesteestä annos pullataikinaa. Kun taikina on kohonnut kaksinkertaiseksi, ota se leivinpöydälle ja vaivaa taikinasta ilmakuplat pois. Kaaviloi se n. 60 x 30 cm:n isoksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi, kuten korvapuusteja tehdessä.

  2. Levitä päälle valitsemasi täyte. Kääri rullalle kääretortun tapaan. Saksi rullaa reiluun puoleen väliin n. ½ cm:n välein, mutta älä leikkaa rullasta viipaleita kokonaan irti. Saat pulla‐murotaikinasta ison kranssin kääntelemällä rullasta osittain irti leikatut viipaleet vuorotellen eri suuntiin ja kiertämällä koko rullan ympyräksi.

  3. Voitele kohonnut kranssi munalla ja ripottele pinnalle raesokeria.

  4. Paista n. 190 ‐asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 20 ‐ 30 min.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.