Suolaisten muffinien leivonta on yhtä helppoa kuin makeidenkin, niistä saa helpolla vaihtelua pasteijoille.
Porkkanasatoa riittää myös muffineihin, raasta porkkana muffinitaikinaan mahdollisimman hienoksi.
Samalla ohjeella voit myös tehdä irtovuokaan matalan suolaisen porkkanakakun, paiston jälkeen voit halkaista kakun täytekakun tapaan, kostuttaa porkkanamehulla ja käyttää täytteenä tuorejuustoa.
Ohjeesta saa myös helposti gluteenittoman: vaihtaa vain hiutaleet gluteenittomiin kaurahiutaleisiin ja jauhot tattarijauhoihin, määrät voi pitää samana. Kermaviilin tilalla toimii jogurtti (tai soijajogurtti, jos haluaa maidottomia). Ovat maukkaita myös ilman valkosipulia ja hunajaa. Kiitos!
Oiva resepti! Porkkanat kannattaa tosiaan raastaa hienoksi, tuli nimittäin todella mehukkaita muffineja. Aavistuksen makeitakin, vaikka unohdin hunajan. Yhdelläkin kananmunalla onnistuu.