Helppo päivitys vie tutun ohjeen uudelle tasolle. Piparitaikina paistuu rapeaksi keksipohjaksi kaikkien rakastaman mokkareseptin kanssa. Viimeistele pinta murskatuilla toffeetäytteisillä suklaanapeilla ja suklaarouheella.
Kauli piparitaikina uunipellin kokoiseksi levyksi leivinpaperin päälle. Siirrä sivuun odottamaan.
Sulata voi mikroaaltouunissa. Vaahdota munat ja sokeri isossa kulhossa ja kaada joukkoon voisula. Siivilöi mukaan vehnäjauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Lisää mukaan maito. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja levitä piparitaikinan päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia. Jäähdytä.
Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään ja levitä seos jäähtyneen kakkulevyn pinnalle. Painele suklaanapit rikki käsin ja ripottele kuorrutteen päälle. Viimeistele tomusokerilla tai jouluisilla nonparelleilla.