juustoraastetta, esim. ricotta, sinihomejuusto, parmesaani tai mozzarella
Ohje
Sulata pinaatti ja sekoita taikinan ainekset sekaisin. Anna taikinan turvota vähintään ½ tuntia.
Kaada taikinaa kuumalle pannulle, jossa on rasvaa. Kun ohukainen on paistunut osittain toiselta puolelta, ripottele ohukaiselle maissia ja juustoraastetta ja anna paistua vielä hetki.
Taita sen jälkeen kaksinkerroin puolikuun malliseksi. Tai käännä ohukainen ja paista toiseltakin puolelta ja laita täyte vasta kypsän ohukaisen sisään rullaten.
VINKKI: Voit toki tehdä samalla ohjeella lettuja ilman täytettä.
Todella hyvä ohje. Helppo ja nopea. Lettutaikinaan laiton noin 1/2 tl yrttisuolaa, eikä tullut liian suolaista. Jos täytteessä oleva juusto on todella suolaista voi jättää suolan lettutaikinasta kokonaan pois!
Hei!
Reseptinne ei ole paras mahdollinen. Kokeilin niitä ja tuntuivat liian suolaisilta. Mutta tavallisten lettujen ohje on täydellinen, ja teemmekin niitä joka la1 Lapset pitävät kovasti!