Haettu sivustolta 22.11.2024 Pinaattilettuhodarit Pinaattilettuhodarit Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 1 h laktoositon R
Pinaattiletut keikkuvat vuodesta toiseen rakastetuimpien kouluruokien kärkisijoilla, ja vähintään yhtä suosittuja ovat nakkisämpylät. Tässä ohjeessa supersuosikit kohtaavat. Ainekset 8 hodaria annosta 1 ps Myllyn Paras Pinaattilettujauhoja 6 dl vettä voita ja rypsiöljyä paistamiseen 8 pitkää nakkia paahdettua hot dog -sipulia sinappia ja ketsuppia Ohje Vispaa lettujauhot veteen. Sauvasekoitin hoitaa homman muutamassa sekunnissa. Anna taikinan tekeytyä kymmenen minuuttia. Paista letut voi-rypsiöljyseoksessa ja laita sivuun odottamaan. Kuumenna nakit paistinpannulla tai uunissa. Taita letut puolikuun muotoon ja kääräise nakit ohukaisen sisälle. Tarjoa paahdetun sipulin ja ketsupin sekä sinapin kanssa. Resepti: Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Kasvispannarit Kuva Bliniburgerit Kuva Vegaaniset lakritsiletut mustikoilla Letut ja pannarit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua