Ainekset 4-6 annosta

2
l
vettä
1
tl
suolaa
500
g
kasviksia (esim. parsakaali, kukkakaali, kesäkurpitsa)
1
prk
vihreää pestoa (190 g)
2
dl
kermaa
200
g
ranskankermaa
200
g
juustoraastetta

Ohje

  1. Kuumenna suolalla maustettu vesi kiehuvaksi. 
  2. Pilko kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi. Lisää kiehuvan veden joukkoon kasvikset yhdessä pastan kanssa. Keitä n. 8 minuutin ajan. 
  3. Kaada pasta ja kasvikset lävikköön. Lisää pasta-kasvisseos uunivuokaan (n. 30 x 20 cm) ja sekoita joukkoon pesto.
  4. Sekoita erillisessä kulhossa kerma, ranskankerma ja juustoraaste. Lusikoi seos pastan ja kasvisten päälle.
  5. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuutin ajan. Voit laittaa tarvittaessa folion suojaamaan gratiinia paiston loppuvaiheessa. 
Resepti:
Taru Vihavainen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.