Pesto on oiva lisä pastalle.

Pestoa voi keventää esim. rucolalla ja kevytjuustolla.

Lisäksi voit vaikka lämmittää viikonlopulta jäänyttä lihaa, kanaa tai kalaa.

Kannattaa kokeilla myös toista vihreää, nopeasti valmistuvaa pastaihanuutta, avokadopastaa!

Ainekset noin 4:lle annosta

75
g
tuoreita basilikanlehtiä
5-10
murskattua valkosipulinkynttä
n.50
g
pinjansiemeniä
1
dl
oliiviöljyä
3
dl
parmesaanijuustoraastetta
suolaa ja mustapippuria maun mukaan
keitettyä Myllyn Paras pastaa

Ohje

  1. Laita puhdistettu basilika, valkosipulinkynnet, pinjansiemenet ja öljy tehosekoittimeen ja anna mennä tasaiseksi tahnaksi parisen minuuttia.
  2. Sekoita joukkoon parmesaanijuustoraaste. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile pastan kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.