Ainekset 2:lle annosta

1
rkl
rypsiöljyä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
rs
kirsikkatomaatteja
1
prk
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
mustapippuria

Ohje

  1. Laita pastavesi kiehumaan ja tarkista valitsemasi pastan kypsymisaika pakkauksesta. Kuumenna öljy wokissa tai pannussa ja kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli pehmeiksi.

  2. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit ja pyörittele hetki pannulla. Sekoita joukkoon valutetut juustokuutiot ja kuumenna kunnes ne pehmenevät. Rouhaise päälle mustapippuria myllystä.

  3. Sekoita kastike kuuman valutetun pastan joukkoon ja nauti heti.

Resepti:
Marco Bjurström/Kati Nappa, Kuva: Marja-Leena Kaleva

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.