Keitä Basmatiriisi tai Irtonainen Kaura+Riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Saat noin 8 dl lisuketta.
Kuivaa juusto ja kuutioi se. Paista juustokuutioita öljyssä pannulla, jotta juusto saa hieman väriä. Nosta sivuun. Kuori ja hienonna sipulit, valkosipulinkynnet ja hienonna chili (poista siemenet).
Kuullota ne pehmeiksi öljyssä. Lisää joukkoon raastettua inkivääriä, currytahnaa ja juustokuminaa. Kuullota vielä pari minuuttia. Lisää pannulle tomaattipyree ja pinaatti, myös pakastepinaatti sopii. Kuumenna välillä sekoittaen, kunnes pinaatti pehmenee tai sulaa. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Lisää sopivan koostumuksen saamiseksi vähän vettä. Maista sopivan vahva maku, lisää tarvittaessa mausteita.
Kääntele juustokuutiot kastikkeen joukkoon ja kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarjoa riisin tai suurimoiden ja naan-leivän, paksun jogurtin ja korianterisilpun kanssa.
VINKKI: Kokeile Paneer-juuston tilalle suomalaista leipäjuustoa ja käytä ainakin tällöin lisukkeena kauraa.
Kommentteja ja keskustelua