Ota taikinalevyt sulamaan levyt erilleen levitettyinä. Mikäli käytät voitaikinaa, voit kaulia levyjä hieman pidemmiksi ja ohuemmiksi.
Paista nyhtölammas uunissa pakkauksen ohjeen mukaan puolisen tuntia. Valitse valmiiksi maustettu versio tai mausta lampaanliha itse hyvin suolalla, valkosipulilla ja yrteillä ennen paistamista. Anna lihan jäähtyä ja hienonna se veitsellä hakkelukseksi.
Levitä pestoa kaikille taikinalevyille tasainen ohut kerros. Lado päälle pekoniviipaleita vieri viereen. Levitä sen jälkeen nyhtölampaanliha pekonien päälle.
Kääri levyt rullille pituussuunnassa (rullaustekniikka on sama kuin kääretortulla). Nipistä sauma yhteen kostuteuin sormin ja laita rulla sauma alaspäin. Leikkaa kustakin rullasta 5–6 viipaletta ja aseta ne väljästi leivinpaperille uunipellille.
Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 minuuttia kauniin värisiksi.
Kommentteja ja keskustelua