Maistuva ja runsaskuituinen puuro syntyy suomalaisista Myllyn Paras Kauramannasuurimoista.
Halutessasi voit makeuttaa puuroa hunajalla tai sokerilla, määrään vaikuttaa omenoiden happamuus.
Voit halutessasi tehdä tummempaa puuroa lisäämällä puuron joukkoon heti nesteen keiton vaiheessa 1-2 dl mustamarja-aroniaa (juuri sitä iso-marjaterttuista marjaa, jota on syksyllä aroniapensaissa).
Ihana ohje, saa syksyn omenasatoa käytettyä. Seuraavalla kerralla laitan kyllä vähemmän sokeria, jos ollenkaan. Puuro oli jälkiruoaksikin mielestäni liian makeaa.
Kokeile tehdä samaa puuroa omenoiden kanssa, mutta luumumehuun. Erinomainen vaihtoehto mämmille ja maut ovat jouluun sopivat, varsinkin jos kiehautat mukana vielä palan kanelitankoa. Parasta kerman kanssa. Testattu aikuisilla ja lapsilla, joiden kommentti oli: Anna lisää!