Maistuva ja runsaskuituinen puuro syntyy suomalaisista Myllyn Paras Kauramannasuurimoista.

Halutessasi voit makeuttaa puuroa hunajalla tai sokerilla, määrään vaikuttaa omenoiden happamuus.

Voit halutessasi tehdä tummempaa puuroa lisäämällä puuron joukkoon heti nesteen keiton vaiheessa 1-2 dl mustamarja-aroniaa (juuri sitä iso-marjaterttuista marjaa, jota on syksyllä aroniapensaissa).

Ainekset noin 4:lle annosta

½
l
vettä
½
l
omenamehua
3
keskikokoista omenaa
n. ½
dl
sokeria
(n. ½
tl
mineraalisuolaa)

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja mehu. Lisää sekaan mannasuurimot vatkaten, omenat kuutioina tai raasteena ja sokeri.
  2. Anna kypsyä hiljalleen n. 10 minuuttia. Sekoita välillä. Tarjoile kuumana tai kylmänä.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.