kevätsipulia siistittynä ja ohuiksi renkaiksi viipaloituna
1
punainen chili ohuiksi renkaiksi viipaloituna
5
rkl
punaviinietikkaa
4
sardellifileetä hienonnettuna
1
iso kurkku pilkottuna
pieni kourallinen kivettömiä kalamata-oliiveja
½
dl
oliiviöljyä
200
g
fetajuustoa
1
romaine-salaatti tai muuta rapeaa salaattia viipaloituna
pieni kourallinen tuoretta minttua
Ohje
Keitä ohra kypsäksi runsaassa suolalla maustetussa vedessä, noin 45 minuuttia. Valuta ja anna jäähtyä.
Yhdessä riittävän isossa tarjoiluastiassa kevätsipuli, chili ja etikka. Heitä mukaan ripaus suolaa, sekoita ja anna maustua hetken.
Laita jäähtyneet ohrat, sardellit, kurkut ja oliivit muiden ainesten joukkoon ja sekoita. Lisää oliiviöljy ja murusteltu feta. Sekoita kaikki ainekset varovasti yhteen. Mausta mustapippurilla ja tarvittessa suolalla.
Lisää viipaloitu romaine-salaatti ja hienonnettu minttu salaatin sekaan juuri ennen tarjoilua.