Ota wienertaikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön. Aloita leipominen heti, kun levyt ovat sulaneet.
Laita levyjen päälle ohuelti pähkinäsuklaalevitettä.
Leikkaa levy pizzaleikkurin tai taikinapyörän avulla pituussuunnassa neljään osaan. Laita kaksi suikaletta päällekkäin niin, että täyte jää väliin.
Tartu vastakkaisista päistä ja kieritä suikale korkkiruuville. Nosta pellille leivinpaperin päälle kierteeksi. Työnnä pää kierteen alle piiloon. Viinerit ehtivät kohota leipomisen aikana, joten niitä ei tarvitse erikseen kohottaa.
Paista 200 asteessa noin 12 minuuttia, kunnes pinta on saanut kevyesti väriä. Siirrä lastan avulla ritilän päälle jäähtymään.
Siivilöi jäähtyneiden viinereiden pinnalle tomusokeria. Koristele halutessasi tuoreilla marjoilla.
Kommentteja ja keskustelua