Ainekset 14 kpl annosta

1
kananmuna
Vaniljainen tuorejuustotäyte ja päällinen:
300
g
maustamatonta tuorejuustoa
2
dl
tomusokeria
1/3
vaniljatangon siemeniä
Koristelu:
vadelmia ja pensasmustikoita
tomusokeria

Ohje

  1. Levitä jäiset taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle ja anna sulaa n. 20 min.

  2. Käytä pientä pyöreää muottia, niin saat jokaisesta taikinalevystä kolme pyöreää palaa. 

  3. Voitele pyöreät taikinapalat kananmunalla.

  4. Paista uunissa 225 °C n. 1215 min.

  5. Valmista vaniljainen tuorejuustotäyte. Sekoita tuorejuuston sekaan tomusokeri ja vaniljatangon siemenet.

  6. Anna viineritaikinapalojen jäähtyä ja halkaise ne varovasti kahtia.

  7. Pursota tuorejuustotäyte halkaistujen palojen väliin ja kun olet asettanut kannan paikoilleen, pursota vielä päälle ja asettele marjoja haluamallasi tavalla. Viimeistele tomusokerilla.

Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.