Raakel Lignell, Anna Perho ja Arja Elina Laine leipoivat myslipatukoita I love me -messuilla lokakuussa 2013, katso video alta.

Ainekset n. 12 myslisydäntä annosta

2
dl
mango- tai aprikoosisosetta
1
dl
juoksevaa hunajaa
½
dl
rypsi- tai pähkinäöljyä
1
dl
kuivattuja pehmeitä aprikooseja
1
dl
kuivattuja mango- tai papaijakuutioita
1
dl
tummaa suklaata rouheena
1
dl
saksan- tai pekaanipähkinöitä rouheena
1
dl
kuivattua tyrnijauhetta (30 g, Biokia)
Päälle:

Ohje

  1. Sekoita hedelmäsoseeseen juokseva hunaja ja lisää öljy.

  2. Lisää kuivatut aprikoosit ihan pieniksi pilkottuina, mango- tai papaijakuutiot, tattarihiutaleet ja -jauhot, suklaarouhe, rouhitut pähkinät ja kuivattu tyrni sekoittaen kiinteäksi seokseksi. Massan tulee olla paksua.

  3. Paina taikinaa sydämen muotoisen piparimuotin avulla sydämiksi. Ripottele pinnalle hiutaleita. Säilytä jääkaapissa. 

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.