Haettu sivustolta 22.11.2024 Kaura-tattarigranola Kaura-tattarigranola Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 20 min ei valkoista sokeria kananmunaton kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon maidoton runsaskuituinen R
Ainekset annosta 2 l Myllyn Paras Kaura-tattarihiutaletta (600 g) ¾-1 dl rypsiöljyä 1 tl kanelia 1 tl vaniljasokeria 2 dl GoGreen auringonkukan- tai kurpitsansiemeniä ½-¾ dl juoksevaa hunajaa Lisäksi: kuivattuja puolukoita kuivattuja mustikoita kuivattuja karpaloita Ohje Sekoita ainekset keskenään ja paahda uunissa 180 asteessa noin 10 min. Sekoita välillä. Lisää jäähtyneeseen granolaan kuivattua puolukkaa, mustikkaa ja karpaloa maun mukaan. Resepti: Markku Luola, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Itse tehty kauragranola Kuva Sporttinen Tattarimysli Kuva Itse tehty mysli Myslit, patukat ja hiutaleherkut: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua