Haettu sivustolta 22.11.2024 Mustikkainen tuorepuuro Mustikkainen tuorepuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 9 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 6 h 10 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon runsaskuituinen R
Tee tuorepuuro sekoittamalla tuoreita marjoja, hiutaleita ja leseitä sekä piimää keskenään. Käytä niitä marjoja, joita on parhaiten saatavilla. Piimän tilalla voi käyttää maustamatonta jogurttia, soijajogurttia tai mantelijuomaa. Ainekset 1:lle annosta 2 dl (laktoositonta) piimää 2 rkl Myllyn Paras Kaurahiutaleita 2 rkl Myllyn Paras Ruishiutaleita 1 rkl Myllyn Paras Kauraleseitä 2 rkl auringonkukan- tai kurpitsansiemeniä Lisäksi: mustikoita sokeria Ohje Sekoita kaikki aineet keskenään illalla ja nosta jääkaappiin turpoamaan. Jos tuorepuuro on aamulla liian paksua, lisää joukkoon vähän maitoa tai piimää. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Marjainen kuitumaljamix Kuva Vadelmatuorepuuro Kuva Mansikka-inkiväärituorepuuro Tuorepuurot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua