• Tuorepuuro on hyvää vaihtelua vatsalle. 
  • Käytä tuorepuuroon mieluiten pikahiutaleita, esim. neljää viljaa tai kauraa. 
  • Kätevää esim. olosuhteissa, jossa ei voi kuumentaa/keittää puuroa. 
  • Varsinkin kesällä tuoreista marjoista tehty tuorepuuro on parhaimmillaan.

Ainekset 1:lle annosta

1
dl
vettä
1
dl
vadelma- tai sekamehua
1-2
rkl
sokeria
2
dl
vadelmia

Ohje

  1. Sekoita aineet keskenään ilman vadelmia ja anna turvota, mieluiten tunti, mutta yhtä hyvin vaikkapa yön yli.

  2. Lisää ennen syömistä vadelmat.

  3. Nauti sellaisenaan tai maidon kera.

VINKKI: Kokeile myös muilla marjoilla. Marjojen happamuus vaikuttaa käytettävän sokerin määrään.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.