Haettu sivustolta 21.11.2024 Vadelmatuorepuuro Vadelmatuorepuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 1 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 1 h 10 min laktoositon kasvisruokavalio (lakto-ovo) runsaskuituinen maidoton vegaaninen R
Tuorepuuro on hyvää vaihtelua vatsalle. Käytä tuorepuuroon mieluiten pikahiutaleita, esim. neljää viljaa tai kauraa. Kätevää esim. olosuhteissa, jossa ei voi kuumentaa/keittää puuroa. Varsinkin kesällä tuoreista marjoista tehty tuorepuuro on parhaimmillaan. Ainekset 1:lle annosta 2 dl Myllyn Paras Neljän Viljan Pikahiutaleita 1 dl vettä 1 dl vadelma- tai sekamehua 1-2 rkl sokeria 2 dl vadelmia Ohje Sekoita aineet keskenään ilman vadelmia ja anna turvota, mieluiten tunti, mutta yhtä hyvin vaikkapa yön yli. Lisää ennen syömistä vadelmat. Nauti sellaisenaan tai maidon kera. VINKKI: Kokeile myös muilla marjoilla. Marjojen happamuus vaikuttaa käytettävän sokerin määrään. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Tattarituorepuuro Kuva Mansikka-inkiväärituorepuuro Kuva Marjainen banaani-vaniljatuorepuuro Tuorepuurot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro
Kommentteja ja keskustelua