Ainekset piirakkavuoallinen, halkaisija n. 28 cm annosta

100
g
voita tai margariinia
1
dl
sokeria
3
munan keltuaista
1
tl
leivinjauhetta
Täyte:
3
dl
mustikoita
2
dl
kermaviiliä
½
dl
sokeria
1
muna
1-2
tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää keltuaiset vatkaten vaahtoon. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhot taikinaan.

  2. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle. Kaada päälle mustikat. Sekoita kermaviiliseoksen aineet keskenään ja kaada se marjojen päälle.

  3. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla n. 35 minuuttia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.