Valmista mango-kanakastike: Paista kanapalat ja sipulirenkaat öljyssä nopeasti, lisää kuutioitu mango ja maustavat ainekset sekä neste. Sekoita osa nesteestä kylmänä jauhoihin ja saosta sillä kastike. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä sen aikaa kun valmistat juustokastikkeen.
Valmista juustokastike: Kiehauta 8 dl maidosta. Tee suurus 2 dl:sta maitoa ja 1 dl vehnäjauhoja. Kaada suurus koko ajan sekoittaen vähitellen kiehuvaan maitoon; anna kiehua muutama minuutti. Sekoita lopuksi joukkoon sulamaan murustettu sinihomejuusto ja mausteet.
Tee kerrokset: Levitä voideltuun ison laakeaan uunivuokaan kerros mango-kanakastiketta ja sen päälle kerros juustokastiketta. Peitä kerros vierekkäin asetetuilla lasagnelevyillä (lasagnelevyjä ei tarvitse esikeittää). Tee vuokaan 4-5 samanlaista kerrosta. Kaada päällimmäiseksi juustokastiketta. Lisää vielä pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä lasagnea 175-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 50 min eli kunnes se on pinnaltaan kauniin ruskea. Anna vetäytyä n. 10 min ennen herkuttelua.