Haettu sivustolta 20.5.2024
Kana-fetaspagettivuoka (lasagnen tapaan)
Kana-fetaspagettivuoka (lasagnen tapaan)
5 kommenttia
Valmisteluaika
20 min
Kokonaisaika
45 min
Keitä spagetit pakkauksen ohjeen mukaan ”al dente”.
Valmista kanakastike. Paista kanasuikaleet tai -jauheliha ja lisää hienonnetut sipulit, tomaattimurska, valkosipuli, kanaliemi ja herneet. Mausta mieleiseksi. Anna kastikkeen hautua valkokastikkeen valmistuksen ajan.
Valmista valkokastike. Sulata rasva, lisää jauhot ja vatkaa maito vähitellen kastikkeeseen. Anna kiehua muutama minuutti. Ota kattila pois levyltä, mausta ja lisää juustokuutiot.
Levitä voideltuun, laakeaan uunivuokaan puolet kanakastikkeesta ja sen päälle puolet spageteista ja sitten puolet valkokastikkeesta. Tee toinen samanlainen kerros. Painele tasaiseksi.
Ripottele pinnalle vähän juustoraastetta. Kypsennä paistosta 225-asteisen uunin keskitasolla 25–35 min.