Ainekset 8 annosta (tai 4 isoa) annosta

Hunajapaahdettu kauracrunchy:
50
g
margariinia tai voita
½
dl
hunajaa
1
tl
vaniljasokeria tai kanelia
Mämmivaahto:
1
dl
vaahtoutuvaa kermaa
2
dl
mämmiä
Keltainen kerros:
2
dl
lakkoja tai persikkakuutioita
1
rkl
likööriä (esim. lakka)
Tuorejuustovaahto:
1
dl
vaahtoutuvaa kermaa
200
g
lakka-, mango- tai sitruunatuorejuustoa
2
rkl
sokeria

Ohje

  1. Laita lakat tai hedelmäkuutiot maustumaan likööriin etukäteen. 

  2. Sulata rasva ja hunaja pannulla liedellä. Lisää hiutaleet ja anna seoksen paahtua miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen muutaman minuutin. Anna jäähtyä.

  3. Vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi ja jaa se kahteen eri osaan omiin kulhoihin. Vatkaa toisen vaahdon joukkoon huoneenlämpöinen mämmi ja toisen joukkoon huoneenlämpöinen tuorejuusto.

  4. Laita annoskulhoihin kerroksittain crunchya, mämmivaahtoa, liköörimarinoituja lakkoja tai hedelmäpaloja ja tuorejuustovaahtoa.

  5. Koristele annokset kauniisti lakoilla.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.