Sekoita leivinjauhe jauhoihin. Lisää muut aineet ja sekoita taikinaksi. Painele se jauhotetuin käsin voidellun (ja ruishiutaleilla leivitetyn) paistos- tai piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Levitä päälle marja-aronian marjat ja pilkotut omenalohkot, lisää makeutta tarvittaessa.
Sekoita muruseoksen ainekset ja ripottele seos marjojen ja omenalohkojen päälle.
Paista 200-asteisen uunin alatasolla 30 -40 min. Maistuu jälkiruoaksi sellaisenaan, vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.
VINKKI: Voit käyttää marja-aronian tilalla puolukoita tai luumuja.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Katso videovinkit
Voidaksesi katsoa videon, sinun pitää ensin hyväksyä kohdistamisevästeet. Siirry ja hyväksy "Kohdistamisevästeet".
Ylitti odotukset! Oikein hyvä pohja, ja aroniat sulautuivat mukavasti piirakkaan, eivätkä maistuneet yhtään karvailta. Tämä jää vakioresepteihin meilla !