Ainekset 8 isoa lettua annosta

4
dl
kookosmaitoa tai maitoa
2
dl
vettä
Paistamiseen:
voita tai margariinia
Savukalatäyte:
400
g
savukalaa perattuna
2
kevätsipulia
2
dl
ranskankermaa
100
g
sipulinmakuista tuorejuustoa
½
dl
hienonnettua tilliä
½
tl
sitruunapippuria

Ohje

  1. Yhdistä kookosmaito ja vesi. Vatkaa joukkoon lettu- ja vohvelijauhot tasaiseksi taikinaksi. Paista rasvassa miedolla lämmöllä lettuja.

  2. Valmista täyte. Pilko kala ja sipulit. Lisää ranskankerma ja huoneenlämpöinen tuorejuusto. Mausta tillillä ja sitruunapippurilla.

  3. Laita täytettä letun päälle ja kääräise lettu rullalle.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.