lihalientä (tai vettä + lihafondia tai lihaliemikuutio)
1
tlk
säilyketomaatteja (n. 400 g)
n.1
tl
suolaa
n.1
tl
mustapippuria
1
rkl
oreganoa
n.1
tl
timjamia
n.200
g
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
n.2
dl
hillosipuleita
n.2
dl
mustia oliiveja
Ohje
Ruskista lampaanlihasuikaleet ja silputut sipulit öljyssä paistokasarissa. Lisää suurimot ja kuullota hetki. Lisää lihaliemi, säilyketomaatit ja mausteet.
Anna kypsyä hiljalleen 20 minuuttia. Lisää lopuksi juustokuutiot, hillosipulit ja oliivit.
VINKKI: Voit valmistaa padan myös käyttämällä Myllyn Paras Jasmiini tai Basmati Riisiä. Katso myös Kanelinen lammaspata -reseptimme!