• Helppo lisäke, sopii monille ruoille.
  • Älä kypsennä liikaa, "al dente" on tässä paras.
  • Rakuuna tuo mukavan säväyksen (voit käyttää myös tuoretta rakuunaa).

Ainekset lisäkkeeksi 3-4:lle annosta

5-6
dl
vettä
1
liha- tai kasvisliemikuutio
200-400
g
pikkuporkkanoita tai porkkanaviipaleita (1-2 pss pakasteena)
2
tl
rakuunaa
20
g
voita

Ohje

Kiehauta vesi, lisää liemikuutio, pikkuporkkanat pakasteena ja rakuuna. Anna kiehahtaa ja lisää makaronit. Anna kypsyä 8 min.

Lisää pari voinokaretta ja anna voin sulaa sekaan. Tarjoile välittömästi lihapullien, nakkien tai vaikkapa graavilohen tai kasvispihvien kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.