Haettu sivustolta 22.11.2024 Kuitumakaronia rakuunaporkkanoilla Kuitumakaronia rakuunaporkkanoilla Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 6 arviota Anna arviosi 2 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 15 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon R
Helppo lisäke, sopii monille ruoille. Älä kypsennä liikaa, "al dente" on tässä paras. Rakuuna tuo mukavan säväyksen (voit käyttää myös tuoretta rakuunaa). Ainekset lisäkkeeksi 3-4:lle annosta 5-6 dl vettä 1 liha- tai kasvisliemikuutio 4 dl Myllyn Paras Tumma Makaronia 200-400 g pikkuporkkanoita tai porkkanaviipaleita (1-2 pss pakasteena) 2 tl rakuunaa 20 g voita Ohje Kiehauta vesi, lisää liemikuutio, pikkuporkkanat pakasteena ja rakuuna. Anna kiehahtaa ja lisää makaronit. Anna kypsyä 8 min. Lisää pari voinokaretta ja anna voin sulaa sekaan. Tarjoile välittömästi lihapullien, nakkien tai vaikkapa graavilohen tai kasvispihvien kanssa. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Hyvän olon kantarellipasta Uusi Kuva Airfryer-makaronilaatikko Kuva Sydän Makaronit yrtti-kaurapestolla Pastat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 1.6.2014 - 19:01 Hyvää. En lisäisi yhtään rakunaa, vaan ruohosipulia. Vastaa Anonyymi kirjoitti 25.9.2013 - 19:35 Muuten hyvää, mutta rakuunaa en kyllä laittaisi tähän ruokaan missään muodossa. Vastaa Näytä lisää kommentteja (2)
Anonyymi kirjoitti 25.9.2013 - 19:35 Muuten hyvää, mutta rakuunaa en kyllä laittaisi tähän ruokaan missään muodossa. Vastaa
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro