Kantarellipastaon parhaimmillaan, kun se valmistetaan yksinkertaisista raaka-aineista. Ideana on nostaa esiin kantarellien omaa makua - siksi mausteita käytetään kantarellipastaan hillitysti. Tuorejuusto vahvistaa kantarellien makua entisestään. Herkullista!
kantarelleja (tai muita sieniä, esim. mustia torvisieniä tai suppilovahveroita)
n.200
g
kantarellituorejuustoa tai tölkki sieni-hapankermavalmistetta
hienonnettua tuoretta persiljaa tai 1 tl mausteena
½
tl
roseepippuria tai valkopippuria
½
tl
mineraalisuolaa
2
paprikaa
Ohje
Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Paista kasarissa tai pienehköllä wokkipannulla sipulit ja puhdistetut sienet.
Mausta tuorejuustolla tai sienten makuisella hapankermavalmisteella ja mausteilla. Lisää joukkoon keitetyt makaronit ja kuutioitua paprikaa.
VINKKI: Sienikauden jälkeen voit käyttää kantarellipastaan myös säilöttyjä tai kuivattuja sieniä. Löysitkö runsaan kantarellisadon? Kokeile myös herkullista kanttarellipiirakkaa ja perinteistä kanttarellikastiketta.