Ainekset 1 iso kulho (bowl) tai 2 pienempää välipala-annosta annosta

Lusikoitava smoothie:
100
g
persikkaa tai nektariinia
100
g
satsumaa tai appelsiinia
2
munanvalkuaista
1
rkl
lemoncurdia
2
rkl
pähkinöitä
Pinnalle:
½
persikka tai nektariini viipaleina
1
dl
satsuma- tai appelsiinipaloja
1
rkl
pähkinöitä

Ohje

  1. Mittaa aineet ja ota blenderi esille.

  2. Laita blenderiin pilkottua persikkaa tai nektariinia, josta kivi on poistettu.

  3. Kuori ja lohko satsumat tai appelsiini, josta kivet on poistettu, lisää lohkot mikseriin.

  4. Lisää munanvalkuaiset, jotka olet erotellut erikseen lasiin. Säästä keltuaiset munakkaaseen tmv.

  5. Mittaa lemoncurdia joukkoon.

  6. Mittaa kauraleseitä ainesten päälle.

  7. Lisää vielä haluamasi pähkinät, esim. saksanpähkinää tai cashewpähkinää.

  8. Surrauta tasaiseksi.

  9. Kaada smoothie kulhoon tai puurolautaselle.

  10. Koristele smoothien aineksilla kauniisti.

  11. Nauti heti tai säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.

Vinkki: Saat 2 x 2 dl annosta juotavaa smoothieta, kun lisäät n. 1 dl:n hedelmämehua tai maitoa joukkoon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.