Nämä ihastuttavat kauraquesadillat on helppo valmistaa vaikkapa osaksi juhlatarjoilua. Sopii myös arkiruokailuun.

Valmista ensin itse kauraisat tortillaletut, huomaa että voit tehdä taikinan valmiiksi jääkaappiin odottamaan paistamista.

Kokeile!

Ainekset 16-24 palaa annosta

1
annos itse tehtyjä kauratortilloja
2
rkl
rypsiöljyä
4
valkosipulinkynttä
2
rkl
tacomaustetta
300
g
valmista keskivahvaa salsakastiketta
200
g
nyhtökauraa, maustamaton
1
dl
hienonnettua korianteria
3
dl
juustoraastetta

Ohje

  1. Valmista kauratortillat tällä reseptillä. Voit tehdä taikinan valmiiksi jo edellisenä päivänä jääkaappiin, paista tortillat ennen kuin alat valmistamaan täytettä. Jätä tortillat vähän pehmeiksi, jotta pystyt kääntämään ne täytteen kanssa puolikuun mallisiksi.

  2. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista hienonnettua valkosipulia hetki. Lisää tacomauste ja keskivahva salsakastike. Kuumenna.

  3. Lisää nyhtökaura ja kuumenna.

  4. Sekoita joukkoon hienonnettu korianteri ja juustoraaste.

  5. Levitä kauratortillat työlaudalle ja levitä puolikkaille osille täytettä.

  6. Käännä kauratortillat kahteen osaan puolikuun mallisiksi.

  7. Paista kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.

  8. Leikkaa työlaudalla kolmioksi.

  9. Nosta tarjolle.

 

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.