Ainekset 4-8 annosta annosta

400–500
g
maustamattomia kanasuikaleita
2
tl
jeeraa siemeninä
2
tl
currya
1–2
tl
chilimausteseosta
½
tl
suolaa
2
rkl
öljyä
16
cheddar sulatejuustoviipaletta
1
ps
(n. 150 g) salaattisekoitusta
1
ruukku
timjamia
8
isoa kirsikkatomaattia
4
isoa palvikinkkuviipaletta
1
pkt
Tortilloja

Ohje

  1. Sekoita mausteet kanasuikaleisiin, anna maustua 15 minuuttia. Kuumenna öljy pannussa ja paista suikaleet kypsiksi.
  2. Levitä tortillat työpöydälle ja täytä tortillojen toinen puolikas järjestyksessä: ensin juustoviipaleet, salaattisekoitus, riivityt timjaminlehdet, kanasuikaleet, viipaloidut kirsikkatomaatit ja palvikinkun puolikkaat viipaleet. Taita toinen puoli tortillasta täytteen päälle kanneksi. Paahda tortilloihin rapean ruskea pinta paistinpannussa, käännä varoen paistinlastaa apuna käyttäen, niin että täytteet pysyvät tortillan sisällä.
  3. Jäähdytä 5 minuuttia, leikkaa tortillat kahteen osaan ja tarjoa.
Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.