Ainekset pyöreä piirakkavuoka, halkaisija 25-30 cm annosta

Täyte:
250
g
katkarapuja
2
dl
Emmental- tai Polar-juustoraastetta
2
munaa
2
dl
ranskankermaa tai smetanaa
2-3
rkl
tuoretta tillisilppua
½-1
tl
yrttisuolaa
1
tl
hienonnettua sitruunapippuria

Ohje

  1. Ota taikina sulamaan. Sulata ja valuta katkaravut. Taikinan sulaessa sekoita täytteen ainekset.
  2. Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Kaada täyte päälle.
  3. Paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 35 minuuttia.

VINKKI: Myös savukala tai graavilohi sopivat hyvin tähän reseptiin.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.