Haettu sivustolta 22.11.2024 Isoisän piirakka Isoisän piirakka Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 4 arviota Anna arviosi 2 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 25 min Kokonaisaika 1 h 25 min kananmunaton laktoositon R
Ainekset uunipellillinen annosta 130 g savustettua siansiivua tai pekonia 2 suurta sipulia voita 200 g raejuustoa 2 dl kermaa 425 g Myllyn Paras Emännän Puolikarkea Vehnäjauhoja ½ tl sokeria 25 g hiivaa 1 tl suolaa ¼ tl pippuria ripaus muskottia Ohje Sekoita hiiva 2½ dl:aan kädenlämpöistä vettä. Lisää sokeri, suola ja jauhot. Alusta taikina kiinteäksi ja jätä nousemaan 40 minuutiksi. Leikkaa siansivu- tai pekoniviipaleet suupalakokoon. Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi siivuiksi. Kuullota sipulit voissa kullankeltaisiksi. Lisää raejuusto, kerma ja sipulit. Mausta suolalla, pippurilla ja muskotilla. Voitele uunipelti voilla. Kauli taikina 3 millin vahvuiseksi, uunipeltiä hieman suuremmaksi levyksi. Nosta taikina pellille. Levitä sipulitäyte taikinalle ja ripota siansiivusuikaleet päälle. Laita hieman voita pinnalle ja paista 210-asteisessa uunissa 20-25 min. Resepti: Makuhetki Jokisen keittiössä, ralliselostaja Tomi Tuominen
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Brunssipiirakka Kuva Kinkkupiirakka Suolaiset piirakat: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 26.1.2012 - 17:57 Kuulostaa aika hyvältä! Vastaa Anonyymi kirjoitti 2.3.2007 - 17:57 Helppo ja varmaan maukas! Vastaa Näytä lisää kommentteja (2)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro