Nypi rasva ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita aineista nopeasti taikina. Laita taikina jääkaappiin n. 30 minuutiksi.
Painele laakean piirakkavuoan pohjalle. Mikäli on kiire, taikinan voi taputella vuokaan jauhoja apuna käyttäen ilman jääkaappiin laittoa. Esikypsennä pohjaa 200-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min.
Laita kypsennetyn piirakkapohjan päälle katkarapuja, murustettua sinihomejuustoa, tilliä ja juustoraastetta. Mausta täyte. Kaada piirakan päälle muna-kermaseos ja paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla n. 30 min.
VINKKI: Voit käyttää myös valmista Myllyn Paras Voitaikinaa (1 pkt) piirakan pohjana.
Täyte oli maukas ja koostumukseltaan hyvä. Tein pohjan voitaikinasta, mutta esikypsennystä se kyllä vaatisi huomattavasti 10 minuuttia kauemmin. Pohja jäi tuolla ajalla selvästi raa´aksi.
Tämä on hyvää! Aurajuusto-fanina voin laittaa puolikin pakettia auraa ja on vain parempaa, ei liian suolaista. Laitan myös 2 keskikokoista sipulia, niin tulee entistä parempaa, suosittelen!