Haettu sivustolta 12.2.2025 Kasvisohralisäke Kasvisohralisäke Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 7 arviota Anna arviosi 4 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 10 min Kokonaisaika 45 min kasvisruokavalio (lakto-ovo) laktoositon maidoton vegaaninen R
Tällä ohjeella syntyy kevyt ja herkullinen kasvisruoka. Ainekset 4-6:lle annosta 2 rkl öljyä 2 dl kokonaisia ohrasuurimoita (esikypsytettyjä) ½ kg porkkanoita n.250 g sipulia n.4 valkosipulinkynttä n.250 g kyssäkaalia ja papuja tai vihannessekoitusta 1 l vettä 1 kasvisliemikuutio tai kasvisfondia ½ tl viherpippuria 250 g parsakaalia Ohje Kuumenna öljy padassa. Lisää ohrasuurimot, pieniksi suikaloitu porkkana, sipulit, kyssäkaali ja pavut kuumaan öljyyn. Kuullota näitä hetki öljyssä. Lisää vesi ja mausteet. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 25-30 min. Lisää pilkottu parsakaali pataan. Anna kypsyä 10 min. VINKKI: Jos haluat tuhdimman kalakasvisohraton, voit lisätä lopussa mukaan kypsymään kalasuikaleita. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Ohrasuurimo-tabbouleh Kuva Suppilovahveroriisi-ohratto Kuva Avokado-ohratto ja ruistikut Risotot ja ohratot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonymous kirjoitti 7.3.2020 - 11:47 Hyvä ekologinen vaihtoehto riisille mutta keittoajassa häviää mennen tullen...eikö voi valmistaa mitenkään mikrossa? Vastaa Anonyymi kirjoitti 15.3.2011 - 19:29 Miksi kyssäkaalia ja papuja kypsennetään 35 min? Nehän maistuvat parhaimmillaan "al dente" lisäämällä kuullotetut kasvikset n. 10 min ennen ohran kypsymistä. Vastaa Anonyymi kirjoitti 11.3.2011 - 16:49 Hei, kiitos tästä reseptistä! Toinen tyttäreni on kasvissyöjä ja tätä laitan, kun hän tulee käymään! Vastaa Anonyymi kirjoitti 11.3.2011 - 14:27 Resepti vaikuttaa lupaavalta - kiitos! Saako kyssäkaalia mistään tähän aikaan vuodesta? Onko sitä myynnissä pakasteena? Vastaa Näytä lisää kommentteja (4)
Anonymous kirjoitti 7.3.2020 - 11:47 Hyvä ekologinen vaihtoehto riisille mutta keittoajassa häviää mennen tullen...eikö voi valmistaa mitenkään mikrossa? Vastaa
Anonyymi kirjoitti 15.3.2011 - 19:29 Miksi kyssäkaalia ja papuja kypsennetään 35 min? Nehän maistuvat parhaimmillaan "al dente" lisäämällä kuullotetut kasvikset n. 10 min ennen ohran kypsymistä. Vastaa
Anonyymi kirjoitti 11.3.2011 - 16:49 Hei, kiitos tästä reseptistä! Toinen tyttäreni on kasvissyöjä ja tätä laitan, kun hän tulee käymään! Vastaa
Anonyymi kirjoitti 11.3.2011 - 14:27 Resepti vaikuttaa lupaavalta - kiitos! Saako kyssäkaalia mistään tähän aikaan vuodesta? Onko sitä myynnissä pakasteena? Vastaa
Uusi Croissantit marjarahkatäytteellä Vaaleanpunaiset mansikkaleivokset Mansikkaneliöt Maailman parhaat mokkapalat