Haettu sivustolta 24.11.2024 KARU-tuorepuuro KARU-tuorepuuro Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 5 arviota Anna arviosi 1 kommenttia Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 5 min Kokonaisaika 20 min runsaskuituinen ei valkoista sokeria kasvisruokavalio (lakto-ovo) R
Ainekset 1:lle annosta 1 dl Myllyn Paras KARU Pikakaura-Ruishiutaleita 1½ dl maustamatonta luonnonjogurttia, A-jogurttia tai mehua 1 dl mustaherukoita 1 rkl juoksevaa hunajaa Päälle: mustaherukoita Ohje Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota hetken. Voit myös valmistaa tuorepuuron edellisenä iltana ja antaa turvota yön yli jääkaapissa. Jos tuorepuuro on aamulla liian paksua, lisää joukkoon vähän maitoa tai piimää. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Mansikka-inkiväärituorepuuro Kuva Marjainen kuitumaljamix Kuva Tattarituorepuuro Tuorepuurot: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Anonyymi kirjoitti 23.6.2015 - 07:17 Erittäin hyvää ja kätevä aamiainen! Vastaa Näytä lisää kommentteja (1)
Uusi Kana-pekonikastike pastan kanssa Uusi Tomaattinen jauhelihakeitto Omenainen uuniriisipuuro Marjainen uunipuuro